Doctorul minune

"Doctorul minune" ( titlu original: „Mucize Doktor” ) este un serial turcesc de succes ce are premiera în România la Kanal D pe data de 25 august 2021.

Serialul a cucerit publicul din Turcia înregistrând recorduri foarte mari de audință și în urma succesului extraordinar producția a fost achizitionată în peste 30 de țări. "Doctorul minune"este difuzat în Turcia de postul de televiziune FOX, premiera producției a avut loc în luna septembrie 2019. Serialul "Doctorul minune" prezintă o poveste emoționantă de viață a unui tânăr diagnosticat cu autism, care reușește să facă adevărate minuni și să salveze multe vieți.

Ali este personajul principal al serialului, un tânăr care are Sindromul Savantului. El s-a confruntat cu multe dificultăți de-a lungul vieții sale din cauza condiției sale speciale. Când era mic, nu avea niciun prieten și suferea de agresiunea copiilor din cartier. De aceea, fratele său mai mare a trebuit să aibă grijă de el tot timpul. Într-una din aceste vremuri, fratele său mai mare a murit în timp ce încerca să-i convingă pe copiii din cartier să se joace cu ei. După aceea, Ali a fost acuzat de moartea fratelui său mai mare și a fost abandonat de familia sa. Ali este lăsat singur după moartea fratelui său mai mare. A fost crescut într-un orfelinat și a făcut tot posibilul pentru a supraviețui în această lume crudă. Chiar dacă Ali are Sindromul Savantului, reușește să meargă la Facultatea de  medicală și a absolvit ca cel mai bun student. Are o memorie la nivel de geniu și abilități medicale speciale.

Page 1 of 8 1 2 8

Stiri

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.