Despre noi

Dacă ai fost mereu în căutarea unor filme care să-ți stârnească interesul, însă prietenii nu ți-au fost niciodată de ajutor, trebuie să știi că acum te afli în locul potrivit, la momentul potrivit. Dacă vrei un prieten de încredere care să te insipire și să-ți fie de ajutor când nimeni altcineva nu-ți este, de acum încolo CinemaPedia este prietenul tău cel mai bun.

Știi și tu cât de greu este să găsești o părere sinceră despre un serial controversat sau despre un film mult așteptat. La fel de bine, s-ar putea să știi că mediul online este plin de persoane care-și dau cu părerea, fără a fi finalizat măcar un film anume. Cu un stil neutru și o dorință acută de a împărtăși cu toți iubitorii de filme, seriale și noutăți despre aceste păreri, echipa CinemaPedia poate fi prietenul tău de încredere. Te inspirăm și-ți spunem ce mai este nou în lumea filmelor. Și nu doar în lumea filmelor americane. Ne place diversitatea și suntem la curent cu tot ceea ce mișcă în această sferă. Tocmai de aceea, îți vom oferi diversitate, dar și o multitudine de posibilități de unde să alegi, atunci când vrei să vizionezi un film de calitate. Sau dimpotrivă, să fii precaut și să nu-ți pierzi timpul cu el.

Știri despre filme, dar și seriale. Știri și noutăți bine documentate despre seriale americane, seriale turcești (pentu că știm cât de îndrăgite sunt acestea), dar și despre seriale cu actori spanioli. Ba mai mult, punem accent și pe partea de seriale românești, cu atât mai mult cu cât se observă chiar o ascensiune pe acest nivel în România.

CinemaPedia este o completare a tot ceea ce nu găsești în altă parte în mediul online. Este locul în care drama serialelor turcești se poate împleti cu păreri relevante despre personaje, acțiune și locul în care acestea sunt filmate. Îți oferim posibilitatea de a intra în contact cu personaje din filme și seriale turcești, prin rezumate și episoade explicate. Îți oferim posiblitatea de a face cunoștință cu acestea înainte de a lua decizia de a urmări sau nu un anume serial.

De ce facem toate acestea? CinemaPedia dorește să te conecteze cu tot ceea ce presupune lumea cinematografică și nu numai. Aici vei găsi personaje pe care s-ar putea să le iubești sau personaje pe care s-ar putea să le urăști.  Vei avea parte de review-uri filme sincere, păreri personale și documentate, dar vei putea cunoaște și diferiți actori.

CinemaPedia știe cât de important este să faci cunoștință cu un actor. Iar dacă asta nu se poate offline, măcar online să existe această posibilitate. În acest sens, vrem să știi că CinemaPedia este locul în care actorii își spun povestea prin prisma interviurilor, iar personajele asupra cărora cade accentul în filme sunt cele care ne oferă posibilitatea de a contura biografii cum nu mai găsești în mediul online.

Ne place originalitatea, mizăm pe calitatea informațiilor pe care ți le punem la dispoziție și vrem cu orice preț să te inspirăm.

O seară cu prietenii la un film pe canapea? Un film romantic alături de partenera sau partenerul tău? CinemaPedia îți vine în ajutor și se gândește din timp la ceea ce ți-ar putea atrage atenția. Cele mai noi apărute filme, dar și cele mai controversate și intrigante seriale pot fi găsite aici.

Din pasiunea pentru filme și noutăți s-a născut CinemaPedia! Când viziunea critică se împletește cu pasiunea pentru seriale și filme, iau naștere cele mai frumoase și memorabile articole și informații. De aceea, suntem tentați să credem și, de fapt, știm că aici este locul în care tu îți vei găsi inspirația.

Fă cunoștință cu părerile experților, cu review-uri de filme și seriale, dar și cu cele mai incendiare noutăți din sfera filmelor! Fii pregătit pentru o aventură cum doar în filme vezi!

CinemaPedia este de acum încolo prietenul care-ți va recomanda filme, dar te va și informa cu privire la tot ceea ce ține de acestea. Tu ce film alegi să vizionezi? Lasă-te inspirat și trăiește filmul pe tocmai urmează să-l vezi!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.